A CSOMAGOK KISZÁLLÍTÁSA
A Webáruházunk  által kapott megrendeléseket 1-5 munkanapon belül Magyarország területén a GLS futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra között történik. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni,ahol a megjelölt napszakban a futárt fogadni tudják és biztosítani tudják az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését. A megrendelt csomag felvétele után a futárcég e-mailben tájékoztatást küld a szállítás várható időpontjáról.
A szállítási időpont az e-mailben megadott módon módosítható. A futárcég háromszori kézbesítést kísérel meg,az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS,UTÁNVÉT
Amennyiben az utánvétes fizetést választotta a megrendelés értékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A futárnál készpénzes és bánkártyás fizetés is lehetséges.
A fizetendő végösszeget a visszaigazoló levél tartalmazza. A számlát a csomag tartalmazza.
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjek megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés esetén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket utánvéttel, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak.
Áruházunk működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken a rendelkezésére állunk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJSZABÁSA

A szállítási díj Magyarország területén 1.600 Ft, utánvételes fizetési mód esetén plusz 390 forintot számítunk fel.

60.000 Ft felett a szállítási ingyenes.


KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN ÉRDEKLŐDJÖN ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON!

FELHÍVÁS A CSOMAGOK ÁTVÉTELÉVEL KAPCSOLATOSAN
Az át nem vett csomagok esetében a szállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldés kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismét elindítani.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password