Rieker L4868-00 női bokacipő fekete

Rieker L4868-00 női bokacipő fekete

31 990 Ft
Adóval együtt

Rieker emelt talpú zárt fércipő

Tépőzáras zárt női félcipő, fekete színben, igazi jól kihasználható darab.  Kivehető puha memóriahabos talpbélése kényelmes viseletet biztosít. Hajlékony, antistress talp tökéletes kényelmet biztosít a mindennapok során. 

Komfort  szélességű cipő.

Sarokmagasság: 3,5cm

Szín
Cipő méret
Mennyiség
Utolsó darabok a raktáron

Rieker L4868-00 női félcipő fekete

Rieker kollekció darabjai a hétköznapi viselethez igazodnak és minden korosztály számára elérhetőek.A termékeket két fő szempont jellemzi, a kényelem és a minőség.Cipők mindegyike kiváló minőségű anyagból készül, kényelmi talpbéléssel ellátott és antistress tulajdonsággal rendelkezik. Antistress-es sarkuk leveszik a terhelést a lábfejről és a sarkakról, hiszen elnyelik a rezgések egy részét ,amelyet azzal keltünk, hogy a lábunk a betonhoz csapódik járás közben.A cipők általában könnyűek, rugalmas poliuretán talppal rendelkeznek, amellyel gördülékenyebbé teszik a járást. Kialakításuk révén magas kényelmet nyújtanak.A lábbelik kaptafája úgy van kialakítva, hogy  több hely van benne a megszokottnál ,így a lábujjak kényelmesen elférnek benne és nem szorítja össze a lábfejet.

Kiskereskedelmi értékesítés miatt előfordulhat, hogy a rendelt termék a megrendelés előtt vagy alatt elfogyott üzletünkben, ebben az esetben e-mail-ben vagy telefonon jelezzük a vásárló felé, hogy nem tudjuk teljesíteni a megrendelését. 

Webáruházunk kínálatában található összes termék eredeti és közvetlenül a gyártóktól vagy megbízható forgalmazóiktól kerülnek beszerzésre. 

                         MÉRETTÁBLÁZAT

A táblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, egyes márkáknál vagy fazonoknál eltérés lehetséges!

 Rieker női
Talphossz cm-ben Cipőméret
23 36
24 37
24,5 38
25 39
25,5 40
26,5 41
27,5 42
L4868-00
1 Termék

Adatlap

Felsőanyag
bőr/szintetikus
Belsőanyag
Textil
Talp
Szintetikus
Származási hely
EU
Vízállóság
Rieker Tex- jól ellenáll a nedvességnek

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password