Rieker W0501-14 női cipő jeans

Rieker W0501-14 női cipő kék

30 990 Ft
Adóval együtt

Rieker női sportcipő

Emelt talpú Rieker Evolution női farmer tornacipő.  A rugalmas és ultrakönnyű talp optimális járási kényelmet biztosít, míg a párnázott és kivehető talpbetét extra kényelmessé teszi a cipőt.  A mikrovelúr bélés teljes kényelmet biztosít minden lépésnél.  Színének, fazonjának és extra kényelmének köszönhetően jól kihasználható, így ruhatárad sokoldalú és stílusos kiegészítője lehet.

Szélessége: F 1/2- komfort szélesség

Sarokmagasság: 5 cm

Talpvastagság: 3-5 cm

Cipő méret
Mennyiség

Rieker kék farmer női sneaker

A Rieker Evolution cipők a márka új sorozata, amely nagy hangsúlyt fektet a kényelemre és a minőségre. Bármelyik Evolution cipő tökéletes választás egésznapos viseletre. A cipők jellemzője a sportos, lezser megjelenés és a kényelmes kivehető memóriahabos talpbélés. Minden Evolution cipő prémium minőségű anyagból készül, igényes kidolgozással és időtálló darab.

Webáruházunk kínálatában található összes termék eredeti és közvetlenül a gyártóktól vagy megbízható forgalmazóiktól kerülnek beszerzésre. 

Kiskereskedelmi értékesítés miatt előfordulhat, hogy a rendelt termék a megrendelés előtt vagy alatt elfogyott üzletünkben, ebben az esetben e-mail-ben vagy telefonon jelezzük a vásárló felé, hogy nem tudjuk teljesíteni a megrendelését. 

                         MÉRETTÁBLÁZAT

A táblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, egyes márkáknál vagy fazonoknál eltérés lehetséges!

 Rieker női
Talphossz cm-ben Cipőméret
22,5 36
23,2 37
24 38
25 39
25,5 40
26,5 41
27,5 42
W0505-14
2 Termék

Adatlap

Felsőanyag
Textil
Belsőanyag
Textil
Talp
Szintetikus
Származási hely
EU
Vízállóság
mérsékelten vízálló

Megadott referenciák

ean13
0505

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password