• Új
Francesco Milano E15-01A női szandál arany

Francesco Milano E15-01A női szandál arany

25 990 Ft
Adóval együtt

Francesco Milano szandál

Elegáns kockasarkú szandál kényelmes viseletet biztosít. Letisztult fazonjának és puha bőr talpbélésének köszönhetően hétköznapra és alkalomra is tökéletes választás. Gumi talppal rendelkezik, amely kiváló tapadást és stabilitást biztosít mindenféle felületen. Legyen része az öltözékednek, és élvezd a kényelmet és stílust, amit ez a különleges szandál nyújt!

Sarokmagasság: 5 cm

Szín
Cipő méret
Mennyiség
Utolsó darabok a raktáron

Francesco Milano kocka sarkú szandál arany

Francesco Milano Olaszország egyik legkedveltebb márkája. A márka stílusát a divat és az elegancia ötvözete jellemzi. A termékek prémium minőségű anyagból készülnek, divatos időtálló darabok. Folyamatosan fejlődő márka, amely mindig a legújabb trendek jegyeit hordozza és készen áll arra, hogy a legigényesebb vásárlókat is lenyűgözze.

              MÉRETTÁBLÁZAT

Talphossz cm-ben

Cipőméret

23

36

23,5

37

24

38

25

39

26

40

A táblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, egyes márkáknál és fazonoknál eltérés lehetséges.

Webáruházunk kínálatában található összes termék eredeti és közvetlenül a gyártóktól vagy megbízható forgalmazóiktól kerülnek beszerzésre.  

 Kiskereskedelmi értékesítés miatt előfordulhat, hogy a rendelt termék a megrendelés előtt vagy alatt elfogyott üzletünkben, ebben az esetben e-mail-ben vagy telefonon jelezzük a vásárló felé, hogy nem tudjuk teljesíteni a megrendelését. 

E15-01A
1 Termék

Adatlap

Felsőanyag
Bőr
Belsőanyag
bőr/szintetikus
Talp
Szintetikus
Vízállóság
mérsékelten vízálló

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password